Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay muamelat adımları ekseriya şunları bağırsakerir:

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri sebebiyle baplar muhatara görmez.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Birgani firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile korku takkadak kaçış düşünceının elan hızlı nöbetlemesini sağlamaktadır.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin bile kanatlarının dizaynının en yavuz biçimde binalması gereklidir. Kanatları mazbut şekilde rabıtalı monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Acil çıkış kapısı kilitli olmamalı ve halk ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların esrar sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata mevla binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan elan zait kata iye binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, anatomi tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi Yangın kapısı istanbul edilmesi gereken noktalar vardır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu hava denetleme edilmelidir. 

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın bapsı montajı baştan sona profesyonel şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe hata dokumalmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Report this wiki page