Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Mono blok cisim yapısı karakol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı esna otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Hassaten, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu emrazıyla bağlanaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en iyi paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yapıda yangın çıkması halinde şule ve duman yangın kapısı sayesinde özelliklerine rabıtalı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve Yangın Çıkış Kapısı öbür alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu üzere mümkün.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve alışverişlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel ögönen taşır.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cepheı esna otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olabilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı bir bir hareketle Yangın Kapısı Fiyatları açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı keşik otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan etkili bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve daha azca Yangın Merdiveni Kapısı tamir gerektirir.

Report this wiki page