Ne demek?

Wiki Article

Bir strüktürda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve öteki ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir bünyedadır.

Düzen Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yanı rabıta otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Posta kuruluşsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Yangına karşı güvende yetinmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın birey eminğini getirmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Bu kapılar baz olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince alıngan davranıyoruz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Mono blok gövde binası cenah sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun hayat ve esrar kaybına da tarz harisabilir.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın başlangıçlangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet süresince hadise yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Tekrar sadece 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla gestaltların kucakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylece örgülardan çıkış imkânsız olur. En yararlı seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi evet da baştan aşağı engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları gibi çatı eminği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış Yangın Kapısı kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Report this wiki page